TRADITIE OMVORMEN VOOR TOEKOMSTIGE GENERATIES

Duurzaamheid

Onze ribwanden en wandpanelen zijn niet alleen een prachtig designonderdeel, maar zijn ook gemaakt met het milieu in gedachten. De producten worden gemaakt in Zweden en voldoen aan de hoogste duurzaamheidsnormen. Om onze inzet voor duurzaamheid te benadrukken, worden onze houten latten en panelen gemaakt in een fabriek die FSC-gecertificeerd is. Dit betekent dat het hout dat gebruikt wordt bij de productie afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen en dat we bijdragen aan het behoud van bossen en hun ecosystemen. De akoestische deken is een uitstekend voorbeeld van hoe recycling een sleutelrol kan spelen in duurzame productontwikkeling. De deken is gemaakt van polyestervezels afkomstig van PET-flessen. Door materialen te hergebruiken die anders op de stortplaats terecht zouden komen, verminderen we de hoeveelheid afval en minimaliseren we de impact op ons milieu. Dit is niet alleen een stap in de richting van het verminderen van de hoeveelheid plastic afval in onze omgeving, maar ook een manier om een product te maken met uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen.

Naast de materiaalkeuze hebben we ook rekening gehouden met de levenscyclus van het product. Onze geribbelde wanden en wandpanelen zijn eenvoudig op de muur te installeren en kunnen eenvoudig worden gedemonteerd en hergebruikt als de behoefte verandert of als het product het einde van zijn levensduur bereikt. Dit vermindert de belasting op het afvalbeheersysteem en minimaliseert onze totale impact op het milieu.

Duurzaamheid is voor ons meer dan een modewoord. Het is een integraal onderdeel van onze productontwikkeling en ons productieproces. Door gebruik te maken van FSC-gecertificeerd hout, gerecyclede materialen en een product dat gemakkelijk te onderhouden en te hergebruiken is, proberen we onze impact op het milieu te verminderen en tegelijkertijd een product van hoge kwaliteit en design te bieden. We zijn ervan overtuigd dat onze inzet voor duurzaamheid niet alleen de huidige generatie ten goede zal komen, maar ook een betere toekomst zal creëren voor de generaties na ons.

Winkelwagen

Gesloten tijdens de zomer W28-30 (8 juli - 28 juli)

Scroll naar boven
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?