Over ons

De producten van WallRibbon zijn onderdeel van Wallsystems. Wij zijn een Zweeds bedrijf met waardedrijvende factoren zoals Scandinavisch akoestisch superieur ontwerp, grotere flexibiliteit en betere kwaliteit. Met deze woorden als leidraad creëren we gunstige soundscapes voor verschillende soorten omgevingen.

Met kennis en ervaring ontwikkelen en produceren wij producten in onze productiefaciliteiten in Tranås/Vittaryd. Wij zijn een grote speler in akoestisch ontwerp.

GESCHIEDENIS

Wij werken al bijna 75 jaar met hout en hebben door de jaren heen een gedegen expertise opgebouwd. In onze fabrieken wordt het vakmanschap op natuurlijke wijze van generatie op generatie doorgegeven. Sinds het begin in 1948 en tot 1998 is de productie van handgeweven stoffen een belangrijk onderdeel van het bedrijf geweest. Halverwege de jaren 80 richtte het bedrijf zich steeds meer op ontworpen interieurproducten voor openbare ruimtes. In 2016 kochten we een productie-eenheid in Tranås, een toonaangevende leverancier van gefineerde componenten aan de meubel- en interieurtimmerindustrie. In 2021 hebben we een nieuwe stap gezet en dat is om een ​​deel van onze producten via WallRibbon aan te bieden aan de particuliere markt.

Sinds 2007 maken wij deel uit van de Garpco Group (garpco.com).

Winkelwagen
Scroll naar boven
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?