Inspiratie voor uw bedrijf

Ribbon-Wood Smoked Oak office reception Ribbon-Wood Classic Oak dining area Ribbon-Wood Walnut Tumba Centrum Ribbon-Wood Classic Oak - Ida-salong Ribbon-Design Black Slate i lobby Ribbon-Design Black Slate i lobby Ribbon-Design Black Slate i lobby Ribbon-Design Black Slate i reception Ribbon-Design Black Slate i reception Ribbon-Design Black Slate i reception

Lamellenwanden op kantoor

Het interieur van het kantoor kan van invloed zijn op het succes van uw bedrijf. Het is essentieel dat uw medewerkers floreren en dat de klanten die op bezoek komen een goede indruk krijgen. Daarom kiezen steeds meer ondernemers ervoor om lamellenwanden te plaatsen om een aangename sfeer te creëren. Aan de ene kant creëren ze een professionele indruk en aan de andere kant dempen ze het geluid in de kamers en maken ze de kamers comfortabeler om in te werken.

Een stillere werkomgeving

De lamellenwanden zorgen voor een comfortabelere werkomgeving door hun unieke constructie. De lamellen die op een geluidsabsorberende akoestische deken rusten, maken het simpelweg moeilijker voor de geluidsgolven om tussen de muren te weerkaatsen. Voor een kantoor waar veel beweging plaatsvindt en gepraat wordt, maakt het gegarandeerd een groot verschil. En een “stillere” en aangenamere akoestische omgeving zal tot gevolg hebben dat zowel de concentratie als het welzijn van uw medewerkers verbetert. Het scala aan verschillende ontwerpen is groot en u heeft meer dan genoeg opties om precies het gevoel te creëren dat u wilt voor uw kantoor.

Ontwerpen

De lamellenwanden van Wall Ribbon kunnen op vele manieren worden gevarieerd, en hoewel sommige houten latten hebben, zijn er ook een aantal varianten die doen denken aan materialen zoals steen, cement en marmer. Door de kleuren en tinten van de onderliggende akoestische deken te variëren, kunnen ze worden gemaakt om in elke soort omgeving te passen. Wil je een kantoor dat licht en modern is, kies dan bijvoorbeeld voor licht hout. Voor een rustiek kantoor dat misschien doet denken aan een discrete lobby, kies je donkerder. Maak een plan en pas vervolgens de geribbelde muren aan om zowel geluidsdemping als karakter aan het kantoor toe te voegen tot u denkt dat het naar uw wens is.

Winkelwagen
Scroll naar boven