Inspiratie voor uw gang

< Bedrijf inspiratie Keuken inspiratie >

Black Diamond Ash Barcode Diamond Ash Diamond Oak Diamond Oak Diamond Walnut Barcode Diamond Walnut Ribbon-Wood Walnut Walnut Diamond Ash Black Diamond Ash Rustic Smoked Oak Ribbon-Wood Walnut in gang Ribbon-Wood Walnut in gang Ribbon-Wood Barcode Walnut in gang Ribbon-Wood Black Diamond Ash in gang Ribbon-Wood Black Diamond Ash in gang Ribbon-Wood Classic Oak in gang Ribbon-Wood Classic Oak in woonkamer Ribbon-Wood Walnut in gang Ribbon-Wood Walnut in gang Ribbon-Wood Walnut in gang Ribbon-Wood Walnut in gang Ribbon-Wood Rustic Natural Oak in gang Ribbon-Wood Rustic Natural Oak in gang Ribbon-Wood Rustic Natural Oak in gang Ribbon-Wood Walnut in gang Ribbon-Design Alicante in gang

Lamellenwanden in de gang

De gang is de plek in uw huis\bedrijf waar mensen dagelijks komen en gaan. Als u een grote gang hebt, kan het ook een plek zijn waar mensen samenkomen om te socialiseren. Dit betekent dat het ook een plek is waar je een harmonische akoestische sfeer wilt creëren. Het installeren van lamellenwanden in de gang is een eenvoudige manier om dit te laten gebeuren. Lamellenwanden stimuleren gezelligheid en maken van de hal een perfecte plek om uw gasten te ontvangen.

De ontwerpopties

Sommigen willen dat hun gang een lichte plek is die moderniteit ademt. Anderen willen een donkerdere en meer rustieke toon die doet denken aan de oude tijden. Hoe dan ook, Wall Ribbon heeft voor ieder wat wils. Met berken lamellen en een lichte akoestische deken creëer je een luchtige gang met het gevoel van veel licht inval. Kies je in plaats daarvan voor donkerder hout en een donkere akoestische deken, dan krijg je een meer ingetogen sfeer in de ruimte. Daarnaast zijn er een aantal verschillende alternatieven voor wie wil dat de hal beïnvloed wordt door harde materialen zoals beton en steen. Met andere woorden, het is mogelijk om precies het gevoel te krijgen dat u wilt in uw gang met onze akoestische panelen.

Eenvoudig te installeren

Het plaatsen van een lamellenwanden vereist geen voorkennis. Bovendien kunt u de akoestische wanden voortdurend aanpassen aan uw eigen behoefte. Het is heel goed mogelijk om de panelen hele muren te laten bedekken, evenals slechts delen ervan. U kunt ze ook op het plafond installeren. Dit alles stelt u in staat om ze uw gang precies zo te laten vormgeven als u wilt, zonder hun geluidsisolerende eigenschappen teniet te doen.

Winkelwagen

Gesloten tijdens de zomer W28-30 (8 juli - 28 juli)

Scroll naar boven
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?