Inspiratie keuken

< Gang inspiratie | LED-verlichting inspiratie >

Diamond Ash Walnut Walnut Ribbon-Wood Classic Oak in keuken Ribbon-Wood Classic Oak in keuken Ribbon-Wood Classic Oak in keuken Ribbon-Wood Classic Oak in keuken Ribbon-Wood Classic Oak in keuken Ribbon-Wood Walnut in keuken Ribbon-Wood Classic Oak in keuken Ribbon-Wood Classic Oak in keuken Ribbon-Wood Classic Ash in keuken Ribbon-Wood Classic Oak in keuken Ribbon-Wood Classic Oak in keuken Ribbon-Wood Classic Oak in keuken Ribbon-Wood Classic Oak in keuken

Lamellenwanden voor een aangenamere keuken

De keuken is het hart van elk huis. Dit is de plek waar familie en bezoekers samenkomen om te koken, te eten of gewoon rond te hangen. Het is een plek waar gesprekken vrijelijk verlopen en waar het dagelijks leven plaatsvindt. Het creëren van een aangename sfeer in de keuken is daarom cruciaal om het huis te krijgen waar iedereen van geniet.

Een van de meest effectieve manieren om de juiste sfeer te creëren, is door lamellenwanden van Wall Ribbon te installeren. De geluidsabsorberende eigenschappen zorgen voor een veel comfortabelere plek omdat ze geluidsniveaus verminderen en storende echo’s voorkomen.

De ontwerpen

De lamellenwanden van Wall Ribbon zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, om in alle soorten interieurs te kunnen passen. De basisconstructie van elke lamellenwand bestaat uit lamellen tegen een geluidsisolerende akoestische deken. Dit betekent dat de lamellenwanden op verschillende manieren kunnen worden gevarieerd. Als u een lichtere keuken wilt die een moderne stijl uitstraalt, zijn muren in licht hout op een even lichte akoestische deken een optie. Dit type ontwerp is niet in de laatste plaats geschikt in moderne huizen. Als u daarentegen een meer rustiek aanvoelende keuken wilt, zijn er een aantal donkerdere houtsoorten om uit te kiezen. Misschien is donker eiken met een zwarte akoestische deken jouw keuze? Natuurlijk vindt u ook variaties waarbij de tinten van de lamellen en de akoestische deken anders zijn, wat een dynamisch gevoel creëert. De keuze is aan u!
Een andere keuze, zijn lamellenwanden die doen denken aan harde materialen. Bij Wall Ribbon vind je akoestische wanden die doen denken aan onder andere steen, marmer en cement. Deze zijn zo goed gemaakt dat zelfs ervaren interieurontwerpers moeite hebben om ze te onderscheiden van de originele materialen. Het voordeel is dat u echo’s volledig vermijdt die anders gepaard gaan met de keuze van harde oppervlakken. Met andere woorden, u krijgt een keuken die comfortabel is om in te verblijven, ongeacht hoe luid de gesprekken zijn.

Het geluidsniveau is belangrijk

De lamellenwanden van Wall Ribbon functioneren dankzij de unieke constructie als geluidsabsorberende oppervlakken. De ribben verspreiden het geluid in verschillende richtingen, terwijl de akoestische deken het geluid dempt. Dit betekent dat de kamer gewoon stiller en comfortabeler wordt om in te zijn. Bovendien zijn de akoestische panelen modulair, wat betekent dat u ze eenvoudig kunt installeren zoals u dat wilt. Misschien wilt u gewoon een paar tegels boven de eettafel, of wilt u dat alle muren in de keuken bedekt zijn met akoestische tegels? Alles is mogelijk. En u kunt de panelen ook tegen het plafond installeren als u dat wilt.

Winkelwagen
Scroll naar boven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang

15% korting

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 15%, geldig voor één aankoop. Kan niet worden gecombineerd met andere kortingen.

Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?