Inspiratie Serre

< TV kamer inspiratie | Woonkamer inspiratie >

Diamond Ash Ribbon-Wood Walnut in serre Ribbon-Wood Rustic Grey Oak in serre Ribbon-Wood Rustic Grey Oak in serre Ribbon-Wood Rustic Grey Oak in serre Ribbon-Wood Rustic Grey Oak in serre Ribbon-Wood Classic Oak in serre Ribbon-Wood Classic Oak in serre

Geribde wanden in de serre installeren

Serres zijn een populaire manier voor huiseigenaren om de warme seizoenen te verlengen. Met een glazen serre krijgt u de mogelijkheid om in het vroege voorjaar en het late najaar van de tuin te genieten. En om de ruimte extra mooi en gezellig te maken, zijn ribbelwanden een goede keuze om mee te decoreren. Wall Ribbon biedt ribbelwanden die passen bij alle interieurstijlen en bovendien eenvoudig te monteren zijn. Het unieke ontwerp met geluidsisolerende eigenschappen maakt uw serre aanzienlijk “stiller” en comfortabeler om in te verblijven.

Elementen van mooi hout of “marmer”?

Het uiterlijk van ribbenwanden kan enorm variëren, afhankelijk van het materiaal en de behandeling van de ribben zelf, maar ook van hoe de akoestische deken is ontworpen. Ondanks de eenvoudige constructie kan het uiterlijk worden gevarieerd om een reeks verschillende indrukken te geven. Bij veel ribbenwanden zijn de latten gemaakt van hout met verschillende eigenschappen en behandelingen. Met lichtere houtsoorten kunt u uw serre licht en luchtig laten aanvoelen, omdat de lichtere tinten het licht weerkaatsen en een ruimtelijk gevoel creëren. Maar donkere houtsoorten, zoals eikenhout, zullen de serre juist een meer ingetogen karakter geven. Wat u kiest, hangt af van het type serre dat u wilt en wat past bij de rest van het interieur.

Als uw serre stenen bestrating heeft, kan het ook een idee zijn om geribbelde wanden te overwegen die doen denken aan harde materialen. Wall Ribbon biedt ribbelwanden die doen denken aan bijvoorbeeld steen, marmer en cement. Ze zijn zo goed gemaakt dat zelfs ervaren binnenhuisarchitecten moeite hebben om ze van de oorspronkelijke materialen te onderscheiden. Tegelijkertijd hebben ze dezelfde geluidsisolerende eigenschappen als alle andere ribbelwanden in het assortiment.

Flexibele installatie

Ribwanden kunnen heel flexibel in de serre worden geplaatst. Misschien wilt u slechts een paar panelen op één wand, of de hele wand bedekken voor maximale geluidsabsorptie? Hoe dan ook, de ribbelwanden helpen u om van de serre een comfortabelere plek te maken om in te verblijven. Ze creëren optimale omstandigheden voor vrolijk gelach en interessante discussies zonder dat u last heeft van hinderlijke echo’s.

Winkelwagen

Gesloten tijdens de zomer W28-30 (8 juli - 28 juli)

Scroll naar boven
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?