Inspiratie slaapkamer

< LED-verlichting inspiratie | Trap inspiratie >

Ribbon-Wood Classic Oak in slaapkamer Ribbon-Wood Classic Oak in slaapkamer Ribbon-Wood Walnut in slaapkamer Ribbon-Wood Walnut in slaapkamer Ribbon-Wood Walnut in slaapkamer Ribbon-Wood Walnut in slaapkamer Ribbon-Wood Walnut in slaapkamer Ribbon-Wood Walnut in slaapkamer Ribbon-Wood Walnut in slaapkamer Ribbon-Wood Walnut in slaapkamer Ribbon-Wood Walnut in slaapkamer Ribbon-Wood Walnut in slaapkamer Ribbon-Wood Classic Oak in slaapkamer Ribbon-Wood Walnut in slaapkamer

Ribbenwanden in slaapkamers

Een goede nachtrust is belangrijk voor onze gezondheid. Met ribbelwanden van WallRibbon in uw slaapkamer kunt u beter slapen. Door de geluidsabsorberende eigenschappen voelt de slaapkamer veel rustiger aan. Door de unieke constructie waarbij de lamellen op een onderliggende akoestische deken zijn geplaatst, kunnen de ribbelwanden in uiterlijk gevarieerd worden, zodat ze bij alle interieurstijlen passen.

Helder of charmant somber?

Voor welke stijl u ook kiest, de uitstraling kan nog worden versterkt door het type luikscharnieren dat wordt gebruikt. Wilt u een moderne uitstraling in de slaapkamer, waar misschien lichte houten vloeren met lichte kussens naast elkaar liggen, dan kiest u waarschijnlijk voor lamellenwanden met licht hout en een lichte akoestische deken. Maar er zijn ook geribbelde wanden voor wie meer ingetogen tinten in de slaapkamer wil vastleggen. Heb je donkere gordijnen en gedempte rustieke meubels? Dan is het misschien een goed idee om te kiezen voor behandeld eikenhout, of waarom geen geribbelde muren die doen denken aan steen en cement? Hoe dan ook, het is een goed idee om het assortiment zorgvuldig te bekijken en de lattenwanden te kiezen waarvan u denkt dat ze het beste in uw slaapkamer passen.

Veel mogelijkheden

Waar u uw ribbelwanden plaatst is iets wat helemaal aan u is. De ribbelwanden kun je omschrijven als een module die je kunt aanpassen aan je wensen. Sommigen kiezen ervoor om de panelen slechts op een beperkt deel van een muur te laten zitten, terwijl anderen ervoor kiezen om alle muren te laten bekleden met ribbelwanden. Daarnaast werkt het prima om lamellenwanden in het plafond aan te brengen. U heeft dus grote mogelijkheden om uw slaapkamer precies zo te krijgen als u wilt, en tegelijkertijd extra goed te kunnen slapen dankzij de geluidsabsorberende eigenschappen.

Winkelwagen
Scroll naar boven

Inspiratie nodig?

Volg ons op Instagram voor inspiratie over hoe je onze producten in je huis kunt gebruiken.