Inspiratie LED-verlichting

< Keuken inspiratie | Slaapkamer inspiratie >

Ribbon-Wood Classic Oak in slaapkamer met led-verlichting Ribbon-Wood Walnut in trap met led-verlichting Ribbon-Wood Walnut in trap met led-verlichting Ribbon-Wood Walnut in trap met led-verlichting Ribbon-Wood Classic Oak met led-verlichting Ribbon-Wood Classic Oak met led-verlichting

Wandpanelen met LED-verlichting

Lamellenwand, zowel in woningen als in openbare gelegenheden, worden steeds populairder. Het is een effectieve manier om “rustigere” ruimtes te krijgen en tegelijkertijd een gezellig en professioneel ogend interieur. De nieuwste trend is ook om LED-verlichting te laten combineren met ribbelwanden. Het creëert spannende mogelijkheden om een ruimtelijke diepte te creëren en is bovendien een energiezuinig verlichtingsalternatief.

Dimbare LED verlichting

Het is eenvoudig om LED-verlichting op ribbelwanden te monteren. De lussen kunt u los kopen bij de kassa als u een geribbelde wand heeft gekozen. De LED-verlichting wordt gemonteerd tussen de houten latten in de akoestische panelen. Het zwarte op maat gemaakte aluminium profiel dat erbij zit is zo gemaakt dat het perfect past. De strip wordt ook geleverd met een kabel die gemakkelijk te verbergen is achter de akoestische deken, waardoor hij na installatie niet zichtbaar is. De verlichting is niet alleen een energiezuinige lichtbron, maar is ook dimbaar. Zo kunt u de lichtsterkte aanpassen aan het gevoel dat u in de kamer wilt hebben.

Alleen de verbeelding stelt grenzen

Ribbelwanden met LED-verlichting zijn iets dat in alle omgevingen past. Ze dienen als een spannend alternatief voor of aanvulling op gewone plafondverlichting en geven de ruimte een gevoel van ruimte en diepte. In de hal, maar ook in de woonkamer, slaapkamer of keuken zullen ribbelwanden met LED-verlichting een omgeving creëren die lijkt op wat men aantreft in exclusieve hotels en lounges. De mogelijkheid om de verlichting te dimmen is ook een groot pluspunt, want met verschillende helderheden kunt u verschillende stemmingen in de kamer creëren.

Dimbare LED-verlichting kan worden geïnstalleerd in alle ribbelwanden van WallRibbon. Alleen uw fantasie bepaalt de grenzen van hoe u de verlichting gebruikt om uw kamer met ribbelwanden te benadrukken en diepte te geven.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?